7071CX
ULFT
tel. 0315-340243

SDOUC – VIOD     3-0

Na tien seconden al een levensgrote kans voor VIOD. Geheel vrijstaand werd de bal van dichtbij toch nog overgeschoten.
Na 28 minuten de voorsprong. Enes Yilmaz kwam met de bal aan de voet naar binnen. Hij zette door het centrum een combinatie op met Kees van de Pavert. Enes kwam vrij voor keeper en schoot hard en laag in: 1-0.  SDOUC ging door met aanvallen waarbij Enes steeds de gevaarlijkste man was. Doelpunten bleven uit maar het had gemakkelijk 3-0 kunnen zijn. Rust.

In de 68ste minuut een mooie pass van Jochem Vinkenvleugel op Kees van de Pavert. Kees zette met een boogballetje Enes vrij voor de keeper. Enes schoot met zijn linker hoog in de bovenhoek: 2-0.  VIOD  legde zich niet bij deze stand neer. Integendeel. In de 62ste minuut kregen ze een grote kans. Invaller-keeper Chiel Jansen redde fraai. Ook in de minuten daarna was Chiel een betrouwbare sluitpost. En dat was maar goed ook want VIOD werd steeds sterker. Als ze de 2-1 gemaakt hadden   was de wedstrijd volledig gekanteld. Met vereende krachten werd een moeilijk kwartiertje overleefd. In de 90ste minuut schoot Sietse Sessink uit een vrije trap van grote afstand de bal in de bovenhoek: 3-0.  Een verdiende overwinning want SDOUC was de beter spelende ploeg.