7071CX
ULFT
tel. 0315-681084

SDOUC – Eendracht  '30   1-1

Na twee minuten al juichte SDOUC toen bij een scrimmage de bal over de doellijn leek te gaan. SDOUC bleef aandringen en na 22 minuten schoot Sietse Sessink hard in en de keeper liet de bal los en er was geen aanvaller aanwezig om de rebound te benutten. Na 33 minuten  kreeg Yannick Sessink de kans  vanaf randje  zestien maar zijn schot ging net over. Een later een scrimmage voor het Ulftse doel. Nu juichte heel Eendracht al. Ternauwernood kon de bal nog weggewerkt worden. Ruststand 0-0.

Na rust had SDOUC het overwicht en er kwamen ook kansen bijvoorbeeld voor Kees van de Pavert en Enes Yilmaz maar de bal wilde er eenvoudig niet is. Bovendien verrichte de Eendracht-doelman een paar fraaie reddingen. Bij de eerste de beste Eendracht-aanval na 62 minuten was het raak. De spits dribbelde zich in de zestien vrij en schoot onhoudbaar in: 0-1.  Uit een counter in de 71ste minuut waren de gasten dicht bij de 0-2.  In een vrije positie kon de spits uit een voorzet de bal niet binnentikken. SDOUC kreeg in de 86ste minuut loon naar werken. Jeffrey Megens leverde zijn zoveelste goede voorzet af en Stan van de Pavert kon van dichtbij fraai inkoppen: 1-1.  In de slotfase ging SDOUC met verse krachten nog op zoek naar de winnende treffer.