7071CX
ULFT
tel. 0315-681084

SDOUC – Concordia    5-1

Al in de tweede minuut kwam de thuisclub op de 1-0 voorsprong. Enes Yilmaz kwam op links vrij door en zijn lage voorzet kon door Jesse Vreman ingetikt worden. Een kwartier later de 2-0. Ditmaal vanaf de rechterkant. Jochem Vinkenvleugel en Kees van de Pavert vonden elkaar in een snelle combinatie waarna Kees een afgemeten voorzet gaf, die bij de tweede paal  weer door Jesse Vreman afgerond kon worden. SDOUC bleef aanvallend voetbal spelen en Jesse  had zijn derde op rij  kunnen maken. Hij tikte ditmaal een lage voorzet van Kees langs het doel. Tussen de 34ste en de 38ste minuut kwam Concordia voor het  eerst aanvallend  voor het Ulfse doel. Vlak voor rust bereikte Stan van de Pavert met een passje dichtbij de achterlijn  Enes Yilmaz, die erin slaagde om in een bijna onmogelijke  positie de bal langs de keeper te frommelen: 3-0.  Rust.

Ook na de pauze bleef SDOUC de betere ploeg. Met goed verzorgd spel kwamen er weer de nodige kansen. Coach Jan Vreman kon dan ook vol vertrouwen in de 65ste minuut vijf wisselspelers inbrengen. Het duurde tot de 81ste minuut voor het vierde doelpunt viel. Kees van de Pavert soleerde vanaf rechts door de verdediging en stelde broer Stan in de gelegenheid om te scoren: 4-0. Vijf minuten later kon Sietse Sessink een uitgespeelde aanval afronden naar 5-0.  Meteen daarop kreeg Concordia een penalty wegens vasthouden in de  zestien: 5-1.