6902PA
ZEVENAAR
tel. 0316-524367

DCS – SDOUC    2-4

In het eerste half uur had SDOUC meer balbezit. DCS vond dat prima en zakte terug op eigen helft, daarbij loerend op hun counters. En dat lukte. De beste kansen waren voor de thuisclub. Na 35 minuten de voorsprong. Uit een voorzet werd de bal ingekopt. De keeper redde maar in de rebound kon de bal ingetikt worden: 1-0. Drie minuten later kreeg SDOUC een vrije trap. Kees van de Pavert schoot hard en laag in en het leek of de keeper min of meer over de bal heen dook: 1-1. In de volgende aanval gaf Kees een afgemeten voorzet op Jesse Vreman, die keurig inkopte. Het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.  Ruststand 1-1.

Na rust hetzelfde spelbeeld. SDOUC veelvuldig in balbezit en DCS terug op eigen helft. In de 58ste minuut had dat weer succes. Uit een SDOUC-corner werd de bal weggekopt. En speler pikte de bal op en begon aan een solo van 60 meter. Hij kwam vrij voor het Ulftse doel en schoot laag langs de paal binnen: 2-1. In de 64ste minuut gaf Kees weer een mooie voorzet en inlopende Jesse Vreman, die de bal direct op zijn pantoffel nam en onhoudbaar raak knalde: 2-2.  In de 73ste minuut kwam SDOUC op winst te staan. Mete Karakurt werd op een meter of 30 van het doel aangespeeld. Hij aarzelde geen moment en schoot de bal in de bovenhoek: 3-2.  In de slotfase drong DCS nog wel aan maar de beslissing viel aan de andere kant. Uit een corner van Jeffrey Megens kon Sietse Sessink van dichtbij net bij de eerste paal inkoppen: 2-4.