7071CX
ULFT
tel. 0315-340243

SDOUC – UNION       3-0

Al in de eerste minuut waren Stan van de Pavert en Enes Yilmaz dichtbij de openingstreffer. Ook daarna waren er voldoende kansen om op voorsprong te komen. Na een kwartier was het wel raak.  Kees van de Pavert ging op rechts goed en kwam vrij voor het doel.  Hij tikte de bal hoog langs de keeper binnen: 1-0. Daarna zeker nog een handvol kansen voor de thuisclub. Een 2-0 of 3-0 ruststand zou niet geflatteerd geweest zijn.
In de 58ste minuut  ging Enes Yilmaz op links goed door. Op weg naar het doel raakte hij de bal kwijt. Maar Jesse Vreman was goed meegelopen en kon de bal oppikken om daarna met een schitterend, diagonaal schot in de bovenhoek te scoren: 2-0  In de 69ste minuut de beslissing. Uit een voorzet van links kon Kees van de Pavert met een volley binnenschieten. Via de grond ging de bal met een stuit over de keeper binnen 3-0. Daarna kwam SDOUC een paar goed weg. Door slordig verdedigen en misverstanden achterin kregen de gasten enkele levensgrote kansen. Telkens kon op het nippertje een tegendoelpunt voorkomen worden.