Accommodatie

Onbekend

//

VIOD – SDOUC    0-4

In de 6de minuut had SDOUC geluk met een bal op de lat. Meteen daarna was er succes aan de andere kant. Cas Kemperman werd aangespeeld net buiten de zestien. Hij maakte zich goed vrij en kwam alleen voor de keeper. Vanaf een meter of twaalf schoot Cas hard en laag binnen: 0-1.  Dezelfde Cas stand ook aan de basis van het tweede doelpunt. Hij won een duel op links en kon hard en laag voorzetten. Bij de tweede paal kwam Jesse Vreman aanlopen om de bal in het lege doel te tikken: 0-2. Dat was na 27 minuten. In de  periode daarvoor was VIOD steeds gevaarlijk met vrije trappen en corners.   In de 39ste minuut een mooie aanval, waarbij Stan van de Pavert de bal op maat voorzette  en waar Jesse Vreman mooi  inkopte. Met een spectaculaire sprong kon de VIOD-keeper de bal uit de bovenhoek halen en zo de 0-3 voorkomen.

Na rust was Cas Kemperman vervangen door Sietse Sessink  en die verscheen al direct twee keer vrij voor de keeper. Eerst schoot hij recht op de keeper en de tweede keer schoot hij hard  net over de kruising.  Ook Stan van de Pavert was twee keer dicht bij een treffer, zij het uit een veel moeilijkere hoek. In de 82ste minuut verscheen Sietse Sessink weer vrij voor de keeper maar ook nu lukte de afronding niet.  Evan daarna kopte Jesse Vreman een voorzet in maar het doelpunt werd afgekeurd omdat de bal vlak voor de voorzet over de achterlijn was geweest.  Pas in de slotfase lukte het SDOUC om de wedstrijd definitief te beslissen. Uit een hoge voorzet nam Kees van de Pavert de bal goed aan, kapte een tegenstander uit en kon terugleggen op Jochem Vinkenvleugel, die tot een effectvol  schotje  kwam.  De bal  hobbelde langs  alles  en iedereen en verdween in de verste hoek: 0-3. In de 93ste minuut kwam Cas Delleman vanaf links goed naar binnen, omspeelde een verdediger en kon vrij voor de keeper hard en laag inschieten: 0-4.